Palvelut

Hoitomuodot & Hinnat

KUVAUS

Tunnevyöhyketerapia

Hoitomuoto, jossa keskitytään tunnetraumojen, patoutuneiden ja kiellettyjen tunteiden purkamiseen sekä oman identiteetin löytymiseen. Hoidon aluksi tehdään elämänkertahaastattelu, jossa käydään läpi menneisyyttä. Lukkoja avataan kevyellä painelulla ja hieronnalla koko keholta. Olennaista on antautuminen omalle prosessille, joka auttaa tietoisuuden kehittymiseen ja omien rajojen tunnistamiseen. Hoito antaa välineitä asioiden käsittelyyn ja auttaa kehoa parantamaan itse itsensä. Hoidon myötä helpottuvat myös monet fyysiset kivut ja vaivat, jotka ovat syntyneet patoutuneiden tunteiden ja tunnelukkojen seurauksena. Ihmissuhdeongelmat, elämän eri kriisit ja vaikeudet helpottuvat kun ihminen saa lisää itsetuntemusta ja oppii tunnistamaan ja kohtaamaan tunteitaan.

”Olen saanut hoidoista paljon voimaa ja hyvää energiaa. Olet ammattitaitoinen ja läsnäoleva vyöhyketerapeutti.”

”Ajatukset selkenivät hoidon jälkeen ja henkisesti olo on ollut helpompi ja rentoutuneempi.” –

Aika Hinta Varaa
2h ensikäynti 87€ Varaa aika
1,5h jatkokäynti 75€ Varaa aika
KUVAUS

Moderni Vyöhyketerapia

Fyysisiin vaivoihin, kipuihin ja sairauksiin, kuten suolisto-ongelmat, hormonaaliset ongelmat, pääkivut jne. Elinheijasteiden käsittelyä varovaisella ja turvallisella painelulla ja hieronnalla jalkapohjista, korvista sekä koko keholta.

Aika Hinta Varaa
1.5h 75€ Varaa aika
KUVAUS

Vauvahieronta

Vauvojen ja pienten lasten hellävaraista ja turvallista koko kehon hierontaa. Sikiöaikana ja synnytyksessä tulleiden jännitysten ja lukkojen avaamista, joilla saa helpotusta vatsakivuille, jäykkyyksille, unirytmille, levottomuudelle ja eri syistä johtuvalle itkuisuudelle. Rokotuksen saamisen jälkeen pidetään vähintään viikon varoaika hoidossa.

 

Aika Hinta Varaa
45 min 40€ Varaa aika
KUVAUS

Niska-hartiaseudun Pikahelpotus

Korvien ja niska-hartiaseudun käsittely vyöhyketerapeuttisin menetelmin. Autetaan ns, niskalukon avautumista. Helpotetaan eri syistä johtuvia jäykkyyksiä, jännityksiä ja kipuja. Lyhytkin hoito voi auttaa purkamaan stressiä ja olla lähtökohta jopa oman tien löytymiseen.

Aika Hinta Varaa
30 min 32€ Varaa aika
KUVAUS

Synnytyksen Käynnistyshoito

Hoidetaan hellävaraisella painelulla ja hieronnalla keskeisiä hormonaalisia alueita koko keholta. Käsittely auttaa lievittämään synnytyskipuja ja käynnistämään synnytystä. Hoidossa käytetään korvakuulia ja kehomagneetteja, jotka jätetään keholle sekä aktivoimaan että rauhoittamaan. Hoito on hyvä aloittaa jo muutamaa viikkoa ennen synnytystä, jolloin keho pääsee turvallisesti valmistautumaan ja rentoutumaan. Tällöin ei vielä hoideta hormonaalisia alueita. Synnytyksen käynnistys-yritykset voidaan aloittaa aikaisintaan raskausviikolla 38, jolloin vauvan on jo turvallista saapua maailmaan, mikäli hän ja äiti ovat siihen valmiita ja mikäli raskaus on edennyt normaalisti ilman komplikaatiota.

”Hoidon jälkeen oli hyvä ja rentoutunut olo. Seuraavana iltana alkoivat kipeähköt supistukset. Aamuyöstä meni lapsivedet ja kuuden tunnin kuluttua lapsi syntyi. Lääkkeellistä kivunlievitystä ei tarvittu ollenkaan.”

” Hoidosta parin päivän päästä alkoivat supistukset. Synnytys kesti yhteensä alle 7 tuntia ja kätilön mukaan olin rentoutunut ja keskittynyt. Hän oli myös pannut merkille, että lantion lihaksisto oli poikkeuksellisen valmistautunut synnytykseen. Synnytyksestä ei jäänyt minkäänlaisia vaurioita. Voin suositella ehdottomasti kaikille odottaville.”

Aika Hinta Varaa
1h 45min ensikäynti 82€ Varaa aika
1h 15min jatkokäynti 65€ Varaa aika
KUVAUS

Kuukautiskipujen Lievityshoito

Hormonaalisten alueiden käsittelyä koko keholta. Hoito helpottaa kouristavia kipuja, epäsäännöllistä kuukautiskiertoa ja runsaita vuotoja. Korvakuulat ja kehomagneetit jätetään rauhoittamaan kipuja. Käsittely voidaan tehdä kuukautisten aikana, mutta parhaan tuloksen saa useammalla käsittelyllä.

”Hoito oli rentouttavaa ja kivutonta. Sain lisäksi ohjeita mukaan kipujen hallintaan. Hoidot toimivat ja olen tyytyväinen saamaani palveluun.”

-Tyttö 22v.-

Aika Hinta Varaa
1h 15min 65€ Varaa aika
KUVAUS

Raskausajan Rentoutushoito

Ensimmäisen raskauskolmanneksen jälkeen, mikäli et ole saanut aikaisemmin vyöhyketerapiaa. Koko kehon käsittely, joka auttaa rentoutumaan ja voit turvallisemmin mielin valmistautua lapsesi syntymään.

”Hoitojen jälkeen tosi rentoutunut ja raukea olo. Tuntui, että kaikkeen suhtautuu rauhallisesti ja odottavasti eikä mikään pelota eikä jännitä.”

-Ensisynnyttäjä, hoidot rv 37 ja 38.-

Aika Hinta Varaa
1,5h 75€ Varaa aika
KUVAUS

Lapset (alle 15 v.)

Vyöhyketerapiahoito lapsille ja koululaisille. Helpottaa jännitys-ja pelkotiloja, sekä auttaa hyväksymään itseä ja muita. Hoito parantaa unen laatua ja vähentää fyysisiä vaivoja kuten esim. päänsärkyjä, vatsakipuja ja yökastelua. Lisää keskittymiskykyä ja rauhoittaa ylivilkkaita lapsia.

Aika Hinta Varaa
1h 47€ Varaa aika
KUVAUS

Nuoret (alle 18 v.)

Vyöhyketerapiahoito nuorille. Helpottaa jännityksiä, lievittää stressiä ja parantaa unen laatua. Hoito vähentää fyysisiä vaivoja kuten päänsärkyjä ja vatsavaivoja. Lisää itsetuntemusta ja hyväksyntää.

Aika Hinta Varaa
1h 15min 65€ Varaa aika